Tandem i Åre

Tandem i Åre
Hade jag roligt i Åre, eller... Tandemflyg i Åre 2 aug

måndag 14 juni 2010

Helgen i Estland blev riktigt trevlig! En massa upplevelser, en massa sång (4 ggr utomhus i regn och storm på lördag; i kyrkan på söndag...) en massa prat och lära-känna. Mycket bra. Kändes givande på alla sätt!

En spännande sak fick vi vara med om i söndags; en mans-dans-festival! 2700 män i alla åldrar (från 7 till 107 år som det sades) som dansade med schvung i olika grupperingar. Hela Estland representerat, en del i dräkter, en grupp i barfotabyxa i en saunadans (!)... brrr... knappt 10 grader och snålblåst! Impad...

Bil är inget att leka med - servicen blir rätt omfattande... katalysatorn totalpaj. Inte ens med en begagnad dylik till ersättning blir det särskilt kul... Nåja, den måste ju bara funka!

Nu ska dammsugaren igång, får Couch Surfar-gäster onsdag-lördag från Tyskland som ska på bröllopet. Ja, just det bröllopet! Intressant... innan jag skulle resa så långt utan att vara bjuden!!

All gott!

2 kommentarer:

Fredrik Scheike sa...

Brölloppet med stort B. Det var intressant att lyssna och läsa i efterhand faktiskt. Daniels Pappa, Olle Westling höll ett riktigt fint och bra tal!

Gunhildsblog sa...

Ja, faktiskt satt jag med mor och lyssnade på kvällen efter det Du o jag pratat. Både pappa och son Westling gjorde mycket bra ifrån sig!